דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 437 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בקארי
מעדן מהמטבח ההודי
  • 1 לחצות את הכרעיים לחצי.
  • 2 לקצוץ את הירקות.
  • 3 בסיר לחמם את השמן ולהכניס את הבצל, לטגן עד שהבצל נהפך לשקוף, להוסיף את העוף ולהשחים מכל צדדיו.
  • 4 להוסיף את הירקות ולתבל, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה, להנמיך ולבשל שעה.
  • 5 להגיש עם אורז לבן.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף במקום המים חלב קוקוס.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להסיר את העור והשומן מהעוף לפני הבישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 21.3% 57.8% 16.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב