דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן מהמטבח ההודי

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 437 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחצות את הכרעיים לחצי.
  • 2 לקצוץ את הירקות.
  • 3 בסיר לחמם את השמן ולהכניס את הבצל, לטגן עד שהבצל נהפך לשקוף, להוסיף את העוף ולהשחים מכל צדדיו.
  • 4 להוסיף את הירקות ולתבל, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה, להנמיך ולבשל שעה.
  • 5 להגיש עם אורז לבן.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף במקום המים חלב קוקוס.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להסיר את העור והשומן מהעוף לפני הבישול.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)452103
חלבונים (גרם)52.24 11.95
פחמימות (גרם)154
מתוכן סוכרים (גרם)6.58 1.51
שומנים (גרם)19.22 4.4
מתוכם שומן רווי (גרם)4.11 0.94
כולסטרול (מ"ג)164.5 37.64
נתרן (מ"ג)786.39179.95
סיבים תזונתיים (גרם)3.63 0.83
מים (גרם)345.479.04
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)434.5499.44
ויטמין B (מ"ג)16.363.74
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.510.12
ויטמין B3 (מ"ג)11.822.7
ויטמין B5 (מ"ג)2.680.61
ויטמין B6 (מ"ג)1.060.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)58.7913.45
ויטמין B12 (מק"ג)0.610.14
ויטמין C (מ"ג)86.6719.83
ויטמין D (מק"ג)00
ויטמין E (מ"ג)1.30.3
ויטמין K (מק"ג)10.052.3
סידן (מ"ג)72.2416.53
ברזל (מ"ג)3.30.75
מגנזיום (מ"ג)65.1214.9
זרחן (מ"ג)384.7588.04
אבץ (מ"ג)6.11.39
אשלגן (מ"ג)808.42184.99
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.590.82
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.160.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.990.68
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.221.19
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.561.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 21.3% 57.8% 16.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.