דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (בינוניות (תלוי בגודל הטורטיות))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טורטיות שיבולת שועל
אתם הולכים לאמץ את הטורטיות האלה
  • 1 מערבבים בקערה את כל המצרכים היבשים, ובקערה נוספת מערבבים את הביצה עם החלב והמים, וטורפים היטב.
  • 2 מאחדים את המצרכים הרטובים עם היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה (אך לא מאוד).
  • 3 מחממים שמן במחבת, יוצקים כף-כף וחצי מהבלילה, משטחים בעדינות, מטגנים במשך 3-4 דקות ואז הופכים לעוד 2 דקות של טיגון. מתקבלות טורטיות שיבולת שועל קלות להכנה, טעימות ובריאות!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיבולת שועל הוא צמח ממשפחת הדגנים והוא אחד מהמאכלים הבריאים ביותר. בשיבולת שועל אין גלוטן! אבל... רוב שיבולת השועל מכילה תווית אזהרה עם חשש להימצאות גלוטן, וזאת בגלל שדות הגידול של החיטה או דגן אחר, כך שייתכן מעבר מסוים, או שבאותו מפעל ייצור מעבדים גם דגנים וגם שיבולת שועל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 15.9% 19% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב