דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אתם הולכים לאמץ את הטורטיות האלה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (בינוניות (תלוי בגודל הטורטיות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את כל המצרכים היבשים, ובקערה נוספת מערבבים את הביצה עם החלב והמים, וטורפים היטב.
  • 2 מאחדים את המצרכים הרטובים עם היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה (אך לא מאוד).
  • 3 מחממים שמן במחבת, יוצקים כף-כף וחצי מהבלילה, משטחים בעדינות, מטגנים במשך 3-4 דקות ואז הופכים לעוד 2 דקות של טיגון. מתקבלות טורטיות שיבולת שועל קלות להכנה, טעימות ובריאות!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיבולת שועל הוא צמח ממשפחת הדגנים והוא אחד מהמאכלים הבריאים ביותר. בשיבולת שועל אין גלוטן! אבל... רוב שיבולת השועל מכילה תווית אזהרה עם חשש להימצאות גלוטן, וזאת בגלל שדות הגידול של החיטה או דגן אחר, כך שייתכן מעבר מסוים, או שבאותו מפעל ייצור מעבדים גם דגנים וגם שיבולת שועל.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דר!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)122170
חלבונים (גרם)5.36 7.46
פחמימות (גרם)1622
מתוכן סוכרים (גרם)0.98 1.37
שומנים (גרם)4.49 6.26
מתוכם שומן רווי (גרם)1.04 1.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.19
כולסטרול (מ"ג)63.62 88.66
נתרן (מ"ג)306.28426.87
סיבים תזונתיים (גרם)2.33 3.25
מים (גרם)27.9738.98
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)27.2237.94
ויטמין B (מ"ג)0.40.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.36
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)811.15
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.21
ויטמין C (מ"ג)0.030.04
ויטמין D (מק"ג)0.350.49
ויטמין E (מ"ג)0.180.25
ויטמין K (מק"ג)0.260.36
סידן (מ"ג)69.1596.38
ברזל (מ"ג)1.281.79
מגנזיום (מ"ג)2.683.74
זרחן (מ"ג)95.88133.63
אבץ (מ"ג)0.220.31
אשלגן (מ"ג)25.1135
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.45
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.87
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.81

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 15.9% 19% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.