דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה (4-6 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות ירק
קציצות ירק נפלאות וטעימות
  • 1 מקלפים ושוטפים את תפוחי האדמה, הגזרים, שן השום הכתושה, שורש הפטרוזיליה, הבצל וצרור השמיר.
  • 2 מעבירים למעבד מזון, מוספים 2 פרוסות לחם סחוטות, 2 ביצים, מלח ופלפל ומעבדים הכל יחדיו.
  • 3 מחממים עם מעט שמן זית את המחבת, ומניחים את הקציצה על המחבת, למשך מספר דקות בודדות על כל צד.
  • 4 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
את אותו מתכון ניתן להכין בתנור במקום לטגן - ואז גם יהיה בריא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 12.8% 17.3% 57.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב