דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה, עשבי תיבול וגבינת פטה
לביבות שסוגרות ארוחת ערב טעימה
  • 1 לסחוט היטב מנוזלים את תפוחי האדמה המגורדים.
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל המצרכים (מלבד השמן לטיגון). אם התערובת נוזלית מדי - להוסיף קמח לפי הצורך (להתחיל בהדרגה). ליצור לביבות מהתערובת ולהניח בשמן החם.
  • 3 לטגן משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן ויהיה צורך לעשות שימוש בכמות גדולה יותר של שמן לטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 31.3% 17.5% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב