דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 426 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את השמן, מיץ הלימון, השום הכתוש, המלח, הפלפל, הרוזמרין, התימין והפטרוזיליה.
  • 2 את תפוחי האדמה חותכים לשמיניות.
  • 3 בתבנית מניחים את העוף ואת התפו"א ומורחים מעל את התערובת.
  • 4 מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור לחצי שעה בחום של 180 מעלות.
  • 5 אחרי חצי שעה מורידים את הכיסוי ומשאירים בתנור לעוד חצי שעה.
  • 6 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 33.3% 42.3% 22.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב