דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 338 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה משודרגת
דרך קצת שונה להכין שקשוקה
  • 1 במחבת רחבה מגרדים בעזרת פומפייה את העגבניות הרכות אל תוך המחבת.
  • 2 מוסיפים את כל שאר המרכיבים אחד אחרי השני חוץ מהמים והביצים, מבלי להדליק את הגז!
  • 3 לאחר שכל המרכיבים, כולל התבלינים (ולא כולל המים והביצים) נמצאים במחבת, מדליקים את הגז על להבה בינונית ומערבבים עד ריכוך הבצל והעגבניות, משהו כמו 10 דקות.
  • 4 מוסיפים תוך כדי בישול הרוטב את המים (אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים עוד 1/4 כוס מים).
  • 5 בעזרת כף עושים "חורים" ברוטב ושוברים פנימה את הביצים.
  • 6 מבשלים עוד כ- 10 דקות על אש נמוכה עד בישול הביצה מבפנים. מתקבלת שקשוקה טעימה ביותר!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תרגישו חופשי לשנות ולהוסיף מרכיבים משלכם. ניתן לקשט בפטרוזיליה מעל.

ציוד נדרש: פומפייה, מחבת רחבה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 34.3% 19.6% 41.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב