דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
פרגיות ברוטב פסטו צלויות במחבת פסים
הפסטו משתלב מצוין עם הפרגיות
  • 1 לשטוף היטב את הפרגיות ולחתוך לקוביות בגודל הרצוי. לנקות אותן ולהניח בקערה (ניתן כבר לבקש חתוך לקוביות מהקצב וכך לחסוך בזמן).
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי המשרה ולמזוג מעל הפרגיות בקערה (ניתן כבר להוסיף את כל המרכיבים אחד אחרי השני אל קערת הפרגיות). לערבב היטב ולהניח במקרר למשך כחצי שעה לספיגת טעמים (לא חובה אך רצוי).
  • 3 לחמם היטב מחבת פסים, להעביר אליה את הפרגיות עם הפסטו ולצלות היטב מכל הכיוונים עד שהפרגיות מוכנות וחרוכות מעט לטעמכם. מתקבלת מנת פרגיות בפסטו מושלמת שאתם חייבים לאמץ (אצלי גם הילדים ליקקו את האצבעות!).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד בצל מטוגן. ניתן להחליף את הפסטו בצ`ימיצ`ורי.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית הפרגיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 35.4% 60.1% 4.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב