גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פרגיות ברוטב פסטו צלויות במחבת פסים |
3 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))
ציוד נדרש: מחבת פסים.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית הפרגיות.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 467 | 246 |
| חלבונים (גרם) | 47.43 | 24.96 |
| פחמימות (גרם) | 3 | 2 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 0.07 | 0.04 |
| שומנים (גרם) | 27.96 | 14.71 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.84 | 3.07 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.11 | 0.06 |
| כולסטרול (מ"ג) | 170.01 | 89.48 |
| נתרן (מ"ג) | 456.16 | 240.08 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.17 | 0.09 |
| מים (גרם) | 98.88 | 52.04 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 0.03 | 0.01 |
| ויטמין B (מ"ג) | 15.24 | 8.02 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.08 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.43 | 0.22 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 11.87 | 6.25 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 2.14 | 1.13 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.64 | 0.34 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 15.02 | 7.91 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 0.55 | 0.29 |
| ויטמין C (מ"ג) | 0.08 | 0.04 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.33 | 0.18 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין K (מק"ג) | 0.27 | 0.14 |
| סידן (מ"ג) | 22.76 | 11.98 |
| ברזל (מ"ג) | 2.49 | 1.31 |
| מגנזיום (מ"ג) | 43.81 | 23.06 |
| זרחן (מ"ג) | 333 | 175.26 |
| אבץ (מ"ג) | 4.66 | 2.45 |
| אשלגן (מ"ג) | 436.57 | 229.77 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 4.05 | 2.13 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.17 | 0.09 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 3.4 | 1.79 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 6.37 | 3.35 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 5.44 | 2.86 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם