דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש פטריות ובטטה ללא גלוטן
קיש מושלם לצליאקים
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות בעוצמה רגילה (לא טורבו).
  • 2 להרתיח את הבטטות במים רותחים. כשמתרככות, למעוך ולערבב יחד עם הקורנפלור, הביצה והתבלינים. להדק על תבנית קטנה ולהכניס לתנור לכ- 10 דקות.
  • 3 בינתיים לקצוץ את הפטריות והבצל, ולטגן מעט על המחבת עד שמזהיב. להוריד לקערה, להוסיף את השמנת והתיבול, ולערבב.
  • 4 להוציא מהתנור את הבסיס, להעביר מעליו את המילוי ולהחזיר לאפייה בתנור למשך כ- 8-10 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל גבינה מלוחה.

ציוד נדרש: תבנית אפייה קטנה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.1% 10.4% 10.7% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב