דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (10-12 לביבות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות ברוקולי ללא גלוטן
לביבות ברוקולי מקמח שיבולת שועל ללא גלוטן
  • 1 להרתיח מים ולהניח בפנים את הברוקולי (אין צורך להפשיר). להוציא כשמתרכך לאחר כמה דקות.
  • 2 לטחון במעבד מזון איכותי את הברוקולי המסונן ביחד עם כוס המים.
  • 3 לערבב בקערה עם הבצלים, קמח שיבולת השועל, הביצים, הגבינה הלבנה והתיבול.
  • 4 לאפות את הלביבות בתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות טורבו למשך כ- 10 דקות, ולאחר מכן להפוך לצד השני ולאפות עוד 3-4 דקות. במקום זאת, ניתן גם לצרוב את הלביבות על מחבת עם מעט שמן זית.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטחינה (או טיגון במידה ומטגנים). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.5% 13% 26.3% 48.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב