דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 511 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף צלוי עם כרובית ותפוחי אדמה
ארוחה טעימה לצהריים בסיר אחד
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
  • 2 בקערה גדולה להניח את כרעי העוף, הכרובית, תפוחי האדמה והשום, למזוג מעליהם את המרינדה, לערבב היטב, לפזר מעל את הבצל הירוק מעל ולהניח בצד כחצי שעה לספיגת טעמים.
  • 3 בתבנית למזוג את שמן זית, לפזר את הבצל הקצוץ ולתבל במלח ובכורכום, מעל להניח את העוף המתובל ובין לבין את הכרובית ותפוחי האדמה.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 40-60 דקות (תלוי בסוג התנור, מדי פעם להפוך עד שהכל צלוי). זהו - יש לכם ארוחה מדהימה של עוף בתנור!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל עוד בצל ירוק טרי לאחר הצלייה בתנור.

ציוד נדרש: תבנית לצלייה בתנור.

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם השריה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 22.2% 40.6% 31.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב