מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
הכי פשוט - הכי טעים!
- 1 לנקות את הפרגיות הטריות, לחתוך לקוביות או לנתחים קטנים ולהניח בקערה.
- 2 להוסיף לקערה את שמן הזית וכל התבלינים, ולערבב היטב ידנית (אפשר עם כפפה). להניח בצד או במקרר למשך כחצי שעה לספיגת טעמים (לא חובה אך מומלץ).
- 3 להלהיט את המחבת (אפשר גם מחבת פסים), להעביר אליה את הפרגיות ולטגן כ- 10 דקות על אש בינונית עד שכל הפרגיות מטוגנות ומוכנות. מתקבלות פרגיות מטוגנות במחבת עם תבלינים שגם ילדים יאהבו לארוחת הצהריים ביחד עם תוספת או בפיתה.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לתבל גם בצ`ילי גרוס חריף ולהוסיף רצועות בצל כמובן.
ציוד נדרש: מחבת גדולה או מחבת פסים.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
34.2% |
60.7% |
4.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב