דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הכי פשוט - הכי טעים!

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לנקות את הפרגיות הטריות, לחתוך לקוביות או לנתחים קטנים ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף לקערה את שמן הזית וכל התבלינים, ולערבב היטב ידנית (אפשר עם כפפה). להניח בצד או במקרר למשך כחצי שעה לספיגת טעמים (לא חובה אך מומלץ).
  • 3 להלהיט את המחבת (אפשר גם מחבת פסים), להעביר אליה את הפרגיות ולטגן כ- 10 דקות על אש בינונית עד שכל הפרגיות מטוגנות ומוכנות. מתקבלות פרגיות מטוגנות במחבת עם תבלינים שגם ילדים יאהבו לארוחת הצהריים ביחד עם תוספת או בפיתה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לתבל גם בצ`ילי גרוס חריף ולהוסיף רצועות בצל כמובן.

ציוד נדרש: מחבת גדולה או מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)545252
חלבונים (גרם)56.73 26.22
פחמימות (גרם)42
מתוכן סוכרים (גרם)0.19 0.09
שומנים (גרם)31.91 14.74
מתוכם שומן רווי (גרם)7.31 3.38
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.03
כולסטרול (מ"ג)204.02 94.28
נתרן (מ"ג)714.67330.25
סיבים תזונתיים (גרם)0.85 0.39
מים (גרם)118.8554.92
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)15.957.37
ויטמין B (מ"ג)18.528.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.520.24
ויטמין B3 (מ"ג)14.396.65
ויטמין B5 (מ"ג)2.581.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.810.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.078.81
ויטמין B12 (מק"ג)0.660.3
ויטמין C (מ"ג)0.790.37
ויטמין D (מק"ג)0.40.18
ויטמין E (מ"ג)0.220.1
ויטמין K (מק"ג)0.950.44
סידן (מ"ג)31.7314.66
ברזל (מ"ג)3.651.68
מגנזיום (מ"ג)56.1625.95
זרחן (מ"ג)405.1187.2
אבץ (מ"ג)5.672.62
אשלגן (מ"ג)565.93261.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.942.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.210.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)4.151.92
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)7.693.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.573.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 34.2% 60.7% 4.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.