דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות של קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בגריל ופטריות
  • 1 לשים בקערה את הבשר הטחון, לגרד על פומפיה את העגבניות, לקצץ את הפטרוזיליה ולהוסיף את כל התבלינים כולל פרורי הלחם והשמן. לערבב טוב טוב.
  • 2 ליצור קציצות בגודל הרצוי, להניח בתבנית ולטפטף מעל הקציצות חצי כוס מים.
  • 3 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 25 דקות (להפוך את הקציצות לאחר רבע שעה).
  • 4 חמש דקות לפני סיום הבישול להוסיף את הפטריות השלמות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
רצוי להגיש את הקציצות עם אורז ואפונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 22.3% 62.1% 12.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב