מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים קלה וטעימה עם דג סלמון
- 1 לחתוך את פילה דג הסלמון לקוביות בגודל הרצוי ולסדר בכלי שטוח בשכבה אחידה.
- 2 לערבב יחד את התבלינים, להוסיף את השמן, לבחוש היטב ולהבריש את הסלמון בשמן המתובל.
- 3 לכסות את התבנית בניילון נצמד ולהניח כמה שעות במקרר לספיגת הטעמים.
- 4 לחמם את המחבת ולטגן את הדג (אין צורך להוסיף עוד שמן לטיגון) למשך כמה דקות מכל צד עד להשחמה (להשתדל שלא יהיה טיגון ממושך על מנת שהדג לא יתייבש). אפשר גם לאפות בתנור בתבנית עם נייר אפייה בחום של 200 מעלות למשך 10-12 דקות (לא יותר). לדעתי פילה סלמון במחבת יוצא יותר עסיסי - לשיקולכם!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית הדג במקרר לספיגת הטעמים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
44.5% |
55.1% |
0.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב