דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (30-35 רצועות שניצל = 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל בציפוי חרדל ודבש
שניצלים עם ציפוי טעים
  • 1 לטבול כל רצועת שניצל בקמח ולנער.
  • 2 לטרוף שתי ביצים ולהוסיף מלח, פלפל שחור ורוטב חרדל ודבש.
  • 3 לטגן בשמן חם ולהניח על מסננת.
  • 4 בתיאבון חיוך

יש להשתמש עם 3/4 כוס שמן קנולה (150 מ"ל) לצורך הטיגון. השמן הופחת בחצי כדי לנסות לשמור על רמת דיוק הערך התזונתי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22% 55.8% 22.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב