דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט ניוקי
סלט מפתיע וטעים עם ניוקי
  • 1 לבשל את הניוקי לפי ההוראות: להרתיח את הניוקי במים רותחים ומומלחים למשך כמה דקות עד שהם צפים. לאחר מכן, להקפיץ את הניוקי במחבת עם שמן הזית, השום הכתוש והצ`ילי הגרוס ולטגן מכל הצדדים עד לקבלת גוון מוזהב.
  • 2 להניח בקערה לסלט את המלפפונים, החסה, הבצל הסגול וגבינת הקממבר, להוסיף את הדבש, שמן הזית, המלח, הפלפל השחור ומיץ הלימון, ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף גם את הניוקי המטוגנים (כדאי לטגן אותם בסמוך להגשה), לערבב קלות ולהגיש סלט ניוקי מושלם שמתאים לארוחת הערב.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום גבינת קממבר ניתן להוסיף גבינה בולגרית.

שיטת ההכנה כוללת בישול וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. סלט פסטה כולם מכירים, אבל על סלט ניוקי כבר שמעתם? זה כל כך טעים ומיוחד, הניוקי מוקפץ עם תבלינים לאחר בישול, כך שהוא נותן גם טקסטורה קריספית ומשתלב מדהים בסלט. ואל תוותרו על הדבש, תזרמו איתי - אני מבטיחה שזה מוסיף המון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 11.6% 12.7% 74.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב