דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרגיות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות ביין אדום
תיבול טעים לפרגיות
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי המשרה.
  • 2 לעסות כל פרגית ברוטב, ולהשרות את כולן במשרה למשך כחצי שעה.
  • 3 לחמם את התנור לחום של 220 מעלות בתוכנית גריל, להניח את הפרגיות על רשת כשמתחתן יש מגש שעליו ינזלו כל הנוזלים ולאפות כ- 10 דקות.
  • 4 להפוך את הפרגיות לצד השני ולהמשיך לאפות כ- 10 דקות נוספות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
רצוי לאכול חם ישר מהתנור.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 27.9% 71.2% 0.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב