מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל קציצות העארוק)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קציצות עארוק של יום שישי
- 1 מקלפים ומרתיחים את תפוחי האדמה האדומים עד שהם רכים (כמו לפירה).
- 2 קוצצים ידנית את כל הירק (לא במעבד מזון) ומערבבים את כל המרכיבים יחד (מלבד הביצים). מוסיפים את הביצים עד שמרגישים שהעיסה במרקם קצת סמיך.
- 3 מחממים את השמן במחבת, יוצקים למחבת בעזרת כף מהבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה (ראו הערה בנוגע לכמות השמן). מתקבלות קציצות עארוק עיראקיות שאסור לפספס!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד ביצה קשה, תפוח אדמה מבושל, פיתה, מטבוחה וחציל מטוגן.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.1% |
32% |
29.2% |
35.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב