דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 606 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל פרגיות ולקט ירקות לצהריים
שילוב נהדר של פרגיות וירקות לילדים
  • 1 להניח את הפרגיות המנוקות בקערה גדולה, להוסיף את שמן הזית וכל התבלינים, לערבב עם הידיים (אפשר להיעזר בכפפות) ולהניח בצד כרבע שעה לספיגת הטעמים (לא חובה).
  • 2 להכין את לקט הירקות המוקפאים לפי הוראות ההכנה.
  • 3 לטגן קלות את הבצל בשמן הזית בסיר סוטאז` עד להזהבה קלה, להוסיף את השום, להמשיך לטגן כדקה, להוציא לצלוחית קטנה ולהניח בצד.
  • 4 באותו השמן בסיר לטגן את הפרגיות משני הצדדים עד שהן מוכנות (זהירות לא לייבש). להוסיף את הבצל והשום המטוגנים, לערבב, להוסיף את רוטב העגבניות, הרסק והתבלינים, לערבב שוב ולהביא לרתיחה קלה.
  • 5 להוסיף לסיר את הירקות המבושלים, לערבב לעוד דקה או שתיים ולהגיש חם על מצע של אורז לבן ישר מסיר. מתקבלת ארוחת צהריים שכל ילד יאהב!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

הערך התזונתי לא כולל את מצע האורז הלבן. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 23.4% 44.6% 25.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב