דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה, בצל ופטרוזיליה
לביבות קלות שכולם אוהבים ב- 10 דקות של עבודה
  • 1 לערבב היטב את כל מצרכי הלביבות בקערה ולהניח בצד כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 2 בעזרת כף לקחת מהעיסה ולטגן בשמן החם משני הצדדים עד להשחמה (עדיף לטגן סמוך להגשה).
  • 3 להניח על נייר סופג ולהגיש חם!
  • 4 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן לפי הצורך לטיגון רגיל של לביבות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 17.5% 11.3% 64.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב