מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 812 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
סלט שניצל מפנק עם הרבה ירוקים בריאים
- 1 מפרידים את הברוקולי לפרחים ומבשלים במים רותחים למשך כ- 3-4 דקות, שלא יתרככו יותר מדי. בינתיים, טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון. אם יוצא סמיך אז מוסיפים מעט מים בהדרגה עד שמגיעים למרקם הרצוי.
- 2 מקפיצים את השעועית הירוקה עם הסויה והטריאקי למשך כ- 4-5 דקות (אין צורך להפשיר לפני - ישר למחבת) עד שמתרככת מעט.
- 3 בקערה מסדרים את החסה (ממליצה לקרוע עם הידיים), המלפפונים והבצל הסגול. מניחים מעל את השעועית הירוקה המוקפצת, הברוקולי החלוט והשניצל המטוגן, ומוזגים מעל את הרוטב (לא חובה את הכל, אפשר לשמור לעוד יומיים-שלושה במקרר). מגישים וזוללים!
- 4 בתיאבון
טיפ למתכון
אני הכנתי את הסלט עם שניצל אבל לגמרי אפשר להחליף בחזה עוף או רצועות טופו צרובות.
ציוד נדרש: מעבד מזון, קערה הגשה.
שיטת ההכנה כוללת טחינה, בישול וטיגון. התבלינים והרטבים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.8% |
28.1% |
28.7% |
34.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב