דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (20-25 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות כרובית וברוקולי אפויות
לביבות טעימות ובריאות
  • 1 אם משתמשים בירקות טריים - מפרקים אותם לפרחים ומשרים חצי שעה במים רותחים. אם משתמשים בירקות קפואים - משרים חצי שעה במי ברז.
  • 2 באמצעות סכין או מעבד מזון קוצצים את הכרובית והברוקולי קיצוץ דק (סה"כ 400 גרם פרחי כרובית וברוקולי). מערבבים עם שאר החומרים לפי הסדר.
  • 3 באמצעות כפות יוצקים לביבות לתבנית מרופדת בנייר אפייה עם רווחים בין לביבה ללביבה.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ- 20-30 דקות עד שהלביבות זהובות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.2% 11.6% 26.7% 49.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב