מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פסטה עם גבינות - מה יכול להיות רע?
- 1 מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות ולסנן.
- 2 בסיר קטן ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והפטריות עד להתרככות. מוסיפים את השמנת לבישול ומביאים לרתיחה.
- 3 ממיסים בנפרד את הקורנפלור בחלב ומוסיפים לסיר תוך כדי בחישה על אש נמוכה. מכבים את האש, מוסיפים את הקוטג` והגבינה הלבנה, מערבבים, מוסיפים את הביצים והתבלינים, וטורפים היטב.
- 4 מערבבים את בלילת הגבינות שהכנו עם הפסטה המבושלת מראש, מעבירים לתבנית מלבנית בגודל 20x30, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.
- 5 מוציאים מהתנור, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת, מנמיכים ל- 150 מעלות ואופים בתנור עוד כ- 10 דקות. מתקבלת פשטידת פסטה מוקרמת שכדאי לאמץ!
- 6 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
19.6% |
21.3% |
55.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב