דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי כשרה לפסח
פשטידה טעימה לחול המועד פסח
  • 1 לחלוט את הברוקולי בסיר עם מים רותחים למשך כ- 8 דקות או עד שהמזלג חודר בקלות (לא להגיע לריכוך מלא). לסנן מנוזלים, להניח להתקרר מספר דקות ולחתוך את הברוקולי לפרחים קטנים.
  • 2 להניח במסננת את הקישוא ותפוח האדמה המגורדים כ- 5 דקות. בעזרת הידיים לסחוט היטב את הירקות המגורדים להוצאת הנוזלים.
  • 3 לערבב בקערה גדולה את כל המצרכים יחד עד לקבלת עיסה אחידה, כולל הברוקולי והירקות המגורדים.
  • 4 לרפד תבנית אפייה מתאימה בנייר אפייה עם מעט תרסיס שמן ולאפות בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 40-45 דקות. כשהפשטידה מוכנה להניח לה להצטנן כחצי שעה מחוץ לתנור, ולהפוך אותה (בזהירות) על מגש או צלחת הגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 11.9% 24% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב