גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידת ברוקולי כשרה לפסח |
רוצים להפתיע ולפנק את האורחים במהלך חג הפסח? הפשטידה הזו תעשה את העבודה. זהו מתכון נהדר לפשטידת ברוקולי פרווה בתוספת קישוא ותפוח אדמה, מעולה ויפה המתאימה לחג הפסח הבא עלינו לטובה, 128 קלוריות למנה, 80 קלוריות ל-100 גרם
טוני בן ציון, 18.01.2023
12 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 128 | 80 |
חלבונים (גרם) | 7.7 | 4.82 |
פחמימות (גרם) | 17 | 11 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.32 | 1.45 |
שומנים (גרם) | 3.83 | 2.39 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.14 | 0.72 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 126.48 | 79.13 |
נתרן (מ"ג) | 381.21 | 238.51 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.6 | 2.25 |
מים (גרם) | 128.54 | 80.42 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 120.58 | 75.44 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.68 | 1.68 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.27 | 0.17 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.79 | 0.49 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.14 | 0.71 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.28 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 111.09 | 69.5 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.3 | 0.19 |
ויטמין C (מ"ג) | 57 | 35.66 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.7 | 0.44 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.59 | 1 |
ויטמין K (מק"ג) | 118.76 | 74.3 |
סידן (מ"ג) | 59.04 | 36.94 |
ברזל (מ"ג) | 1.29 | 0.81 |
מגנזיום (מ"ג) | 29.37 | 18.38 |
זרחן (מ"ג) | 136.82 | 85.6 |
אבץ (מ"ג) | 0.93 | 0.58 |
אשלגן (מ"ג) | 383.12 | 239.7 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.82 | 0.51 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.13 | 0.08 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.59 | 0.37 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.28 | 0.8 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.19 | 0.74 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם