מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 551 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים מושלמת
- הכנת האורז:
- 1 לשים בסיר את האורז ומעליו את השמן והתבלינים, לערבב מעט ולמזוג את המים הרותחים מעל.
- 2 לכסות את הסיר, להרתיח על אש גבוהה כ- 5 דקות ולאחר מכן להנמיך את האש לבינונית ולהמשיך לבשל כ- 15-20 דקות. כשהאורז מוכן להניח לו להתקרר מעט.
- הכנת חזה העוף והירקות:
- 1 לטגן את חזה העוף בשמן הזית במחבת, לאחר כ- 2 דקות להוסיף את השום, הבצל והפטריות, ולהמשיך לטגן כ- 2 דקות.
- 2 להוסיף את הסלרי, הגזר והתירס הגמדי, לערבב היטב ולטגן כ- 3 דקות.
- 3 לתבל במלח ובפלפל השחור, לערבב, להוסיף את פרחי הברוקולי והפלפל האדום, לערבב, להוסיף בהדרגה כחצי מכמות האורז המוכן ולערבב היטב.
- 4 להגיש חם ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לוותר על חזה העוף כדי להפוך את המתכון לפרווה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
17.4% |
20.5% |
57.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב