דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 428 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
זיווה ביתית משגעת
בא לכם זיווה?
  • 1 לפתוח את המלוואח ולרדד אותו מעט לקבלת צורת מלבן. למלא פס מהמלית לרוחב המלוואח, ולגלגל לצורת חצי עיגול או עיגול שלם (ניתן גם להכין בצורת חצי עיגול).
  • 2 להבריש כל יחידה במעט ביצה טרופה ולפזר מעל את השומשום. להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 35-40 דקות או עד להזהבה (משך האפייה תלוי בתנור).
  • 3 לגרד את העגבניות, להוסיף את שאר מרכיבי רסק העגבניות ולערבב היטב. מומלץ להגיש זיווה מושלמת ממלאווח עם גבינות לצד רסק העגבניות הפיקנטי, ביצה קשה וחמוצים.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 30.9% 25.2% 41.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב