דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת דבש מושלמת בציפוי שקדים
עוגת דבש מפנקת במיוחד
  • 1 בקערה עם מטרפה ידנית או במיקסר מערבבים את הביצים, הדבש, תמצית הוניל, הסוכר, השמן, הקינמון והסודה לשתייה למשך כדקה עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
  • 2 בקערה נפרדת מנפים את הקמח ומערבבים יחד עם אבקת האפייה, להוסיף לתערובת ולערבב עד לאיחוד.
  • 3 להוסיף בהדרגה את כוס התה הפושר ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 למזוג את תערובת העוגה אל תבנית קוגלהוף משומנת או לשתי תבניות אינגליש קייק, ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40-45 דקות.
  • 5 בקערית לערבב את הדבש והמים הרותחים ולהבריש מעל העוגה. לפזר מעל את השקדים הלבנים הפרוסים, להחזיר לתנור לעוד כ- 5 דקות, להוציא ולהניח לעוגה להצטנן מעט לפני שמוציאים מהתבנית.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף או שתי תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 19.8% 7.2% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב