דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 279 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפיים ברוטב ביתי מנצח
ללקק את האצבעות
  • 1 לנקות היטב את הכנפיים, לחצות אותן, לתבל במעט פלפל שחור ולטגן במחבת עם השמן משני הצדדים עד להזהבה קלה.
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב. לאחר שהכנפיים הזהיבו, להיפטר מהשמן העודף ולהכניס את הכנפיים למחבת נקייה משמן. להוסיף את הרוטב למחבת, להקפיץ ביחד כ- 2 דקות ולהוציא.
  • 3 לשטוף היטב את החסה, לייבש, לחתוך לרצועות בעובי של כ- 1 ס"מ ולהניח בקערה. לחתוך את הבצל הסגול לרצועות דקות, להוסיף לקערה, לתבל עם שאר המרכיבים ולערבב היטב.
  • 4 לסדר את הכל יפה בצלחת ולאכול חם!
  • 5 בתיאבון חיוך

הרוטב הוא יצירה שלי (כן כן, יצירה) והוא זה שעושה את ההבדל. אני בטוחה שתאמצו אותו בחום למטבח שלכם. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אני השתמשתי במנה רק בחצי אחד מהכנפיים, אך כמובן שניתן להשתמש בשניהם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 38% 49.9% 8.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב