דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרוסות חזה עוף בסילאן
אין כמו חזה עוף מתקתק
  • 1 לחתוך את חזה העוף לפרוסות דקות, לתבל במלח ובפלפל השחור, ולטגן בשמן במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
  • 2 לאחר שפרוסות חזה העוף הזהיבו למזוג את הסילאן למחבת ולהקפיץ כ- 4-5 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.
  • 3 את פרוסות חזה העוף לסדר בצלחת ולקשט בשומשום ובבצל הירוק. להגיש חם!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 23.4% 45.8% 29.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב