דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף בטמפורה ברוטב ביתי מנצח
חזה עוף כזה עוד לא אכלתם
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הבלילה, להוסיף את קוביות חזה העוף, לערבב ולהכניס למקרר לכחצי שעה.
  • 2 לחמם בסיר שמן עמוק ולטגן את קוביות חזה העוף עד להזהבה.
  • 3 לקראת סיום הטיגון להכין במחבת את הרוטב: תחילה לטגן בשמן את השום והג`ינג`ר, להוסיף את הסוכר הלבן והחום, לערבב ולהוסיף את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, הצ`ילי הגרוס, המלח והפלפל השחור.
  • 4 בקערית לערבב את הקורנפלור והמים עד לקבלת תערובת חלקה, וכשהרוטב מבעבע למזוג למחבת. לערבב היטב, להוסיף את חזה העוף המטוגן ולהקפיץ ברוטב.
  • 5 לסדר את חזה העוף בצלחת ולפזר מעל את השומשום והבצל הירוק לקישוט.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון עשוי להתאים גם לפסח (במידה ומשתמשים בקמח תופח כשר לפסח).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 23.7% 47.3% 28.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב