דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חזה עוף כזה עוד לא אכלתם

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הבלילה, להוסיף את קוביות חזה העוף, לערבב ולהכניס למקרר לכחצי שעה.
  • 2 לחמם בסיר שמן עמוק ולטגן את קוביות חזה העוף עד להזהבה.
  • 3 לקראת סיום הטיגון להכין במחבת את הרוטב: תחילה לטגן בשמן את השום והג`ינג`ר, להוסיף את הסוכר הלבן והחום, לערבב ולהוסיף את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, הצ`ילי הגרוס, המלח והפלפל השחור.
  • 4 בקערית לערבב את הקורנפלור והמים עד לקבלת תערובת חלקה, וכשהרוטב מבעבע למזוג למחבת. לערבב היטב, להוסיף את חזה העוף המטוגן ולהקפיץ ברוטב.
  • 5 לסדר את חזה העוף בצלחת ולפזר מעל את השומשום והבצל הירוק לקישוט.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון עשוי להתאים גם לפסח (במידה ומשתמשים בקמח תופח כשר לפסח).

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת שפיצר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)412207
חלבונים (גרם)37.05 18.61
פחמימות (גרם)2211
מתוכן סוכרים (גרם)5.94 2.98
שומנים (גרם)18.51 9.3
מתוכם שומן רווי (גרם)2.56 1.29
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)116.3 58.41
נתרן (מ"ג)840.9422.35
סיבים תזונתיים (גרם)0.37 0.18
מים (גרם)109.354.9
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.649.36
ויטמין B (מ"ג)17.78.89
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.11
ויטמין B3 (מ"ג)15.427.75
ויטמין B5 (מ"ג)1.170.59
ויטמין B6 (מ"ג)0.750.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.554.29
ויטמין B12 (מק"ג)0.430.22
ויטמין C (מ"ג)2.931.47
ויטמין D (מק"ג)0.260.13
ויטמין E (מ"ג)0.50.25
ויטמין K (מק"ג)4.72.36
סידן (מ"ג)30.5915.37
ברזל (מ"ג)1.40.7
מגנזיום (מ"ג)34.3217.24
זרחן (מ"ג)265.56133.38
אבץ (מ"ג)1.220.61
אשלגן (מ"ג)313.37157.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.610.81
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.980.49
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.361.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.760.88

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 23.7% 47.3% 28.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.