מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 489 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מוקפץ קל וטעים לכל המשפחה
- 1 לבשל את האטריות לפי הוראות יצרן.
- 2 לתבל את רצועות חזה העוף במלח ובפלפל השחור ולטגן בשמן למשך כמה דקות.
- 3 להוציא את רצועות העוף מהמחבת, להוסיף מעט שמן ולטגן את השום יחד עם הג`ינג`ר והבצל הסגול עד לשקיפות של הבצל. להוסיף את הכרוב, לערבב, לטגן כ- 4 דקות, להוסיף את רצועות הגזר והעוף, להוסיף את רוטב הסויה ולערבב היטב. לטעום ולהוסיף תיבול לפי הטעם.
- 4 להוסיף את האטריות, הבצל הירוק והפלפל החריף, לערבב ולהקפיץ כ- 5 דקות נוספות. להגיש לצלחת ולפזר מעל את הבצל הירוק וגרגירי הצ`ילי הגרוס.
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: מחבת/ווק.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.9% |
7.5% |
24.9% |
62.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב