דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס ריקוטה ורסק תפוחים
מאפינס טעימים שכולם אוהבים
  • 1 מערבבים את הביצים עם הסוכר עד שמקציף מעט. מוסיפים את השמן (בהדרגה תוך כדי ערבוב), הריקוטה, רסק התפוחים והקינמון, ומערבבים שוב עד שהכל מתאחד.
  • 2 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, מערבבים ולבסוף אם רוצים מוסיפים את השוקולד צ`יפס הלבן/הבלונדי.
  • 3 מעבירים את תערובת המאפינס אל תבנית 12 שקעים משומנת, מפזרים מעל את תערובת הפתיבר והסוכר, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה (תלוי בסוג התנור).
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 12 שקעים למאפינס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 22.3% 10.4% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב