דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 538 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי עם בשר
ארוחת צהריים נהדרת
  • 1 לערבב את בשר הכתף עם חזה העוף - לבקש מהקצב לערבב במיקסר את שני סוגי הבשר ליחידה אחת.
  • 2 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 3 לטגן את הבצל והשום עד הזהבה.
  • 4 להוסיף את קילו הבשר ולצלות אותו על האש מכל הצדדים - לפורר אותו באמצעות מזלג.
  • 5 להוסיף את הרסק, את המים (2-3 כוסות), אבקת מרק פטריות ותבלינים ולבשל על אש קטנה כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה.
  • 6 הרוטב צריך לצאת מוקרם בגלל אבקת מרק הפטריות, לא סמיך מדי ולא דליל מדי.
  • 7 לערבב את הרוטב עם הבשר.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 13.6% 49.6% 36.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב