דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 300 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (35-40 קציצות (תלוי בגודל), סיר שלם לארוחה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר עם פטריות וערמונים
קציצות עם טעם פשוט מושלם
  • 1 לערבב את כל מצרכי הקציצות (מלבד השמן לטיגון) ולהעביר למקרר להתייצבות.
  • 2 לטגן את הבצלים בשמן על אש בינונית במכסה סגור. לאחר שהם נהיים מעט שקופים להוסיף את הפטריות והשום, ולהמשיך בטיגון תוך כדי ערבוב. להוסיף את התיבול (הפפריקה, הצ`ילי הגרוס, הכמון, אבקת מרק הפטריות והמלח).
  • 3 לאחר טיגון והצטמצמות של הפטריות להוסיף את הסילאן, הערמונים והמים. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.
  • 4 בזמן הבישול של הרוטב לטגן טיגון קל את הקציצות לסגירה ובסיום להוסיף אותן לתוך הרוטב.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון לטיגון הקציצות הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לפי הצורך. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 20.8% 28.3% 46.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב