מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים שילדים אוהבים במיוחד
- 1 לבחוש היטב בקערה את כל מרכיבי בלילת הטמפורה עד לקבלת בלילה חלקה.
- 2 להוסיף את קוביות חזה העוף אל בלילת הטמפורה, לערבב היטב כדי שהעוף
- יספוג את את הבלילה מכל הכיוונים ולהניח במקרר למשך כחצי שעה.
- 3 לטגן את חזה העוף בשמן עמוק כמה דקות או עד להזהבה יפה ולהניח על נייר סופג.
- 4 במחבת לצקת את השמן, להוסיף את שאר מרכיבי הרוטב, לבחוש היטב, להוסיף את קוביות חזה העוף המטוגנות, לערבב כך שכל קוביות חזה העוף תספוגנה את הרוטב, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון (שומשום, עשבי תיבול יבשים ועוד).
- 5 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הקישוט מעל המנה. כמות השמן לטיגון במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן השהיית חזה העוף במקרר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
22.3% |
56.5% |
21% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב