דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל תירס ותפוח אדמה
שניצל תירס ביתי קל להכנה
  • 1 לרסק באמצעות בלנדר מוט קופסת תירס אחת (את שאר גרעיני התירס להשאיר שלמים).
  • 2 לבשל את תפוחי האדמה, לרסק לפירה ולקרר מעט.
  • 3 לערבב היטב את כל מרכיבי השניצלים בקערה, ולהניח בצד לכחצי שעה.
  • 4 לחמם את השמן לטיגון במחבת, לקחת כף גדושה מתערובת השניצלים, להניח בתוך קערת פירורי הלחם והשומשום, לשטח לצורת שניצל או למעין לביבה, להניח בשמן החם ולטגן משני הצדדים. מתקבל שניצל תירס עם פירה תפוחי אדמה שילדים אוהבים במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כ- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת אל תערובת השניצלים. ניתן לתבל גם בשום, רוטב סויה, רוטב צ`ילי מתוק ותבלינים נוספים שאוהבים.

ציוד נדרש: בלנדר מוט.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. כמות השמן לטיגון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון - יש לעשות שימוש בכמות שמן מספקת. במקום לטגן ניתן להניח את השניצלים בתבנית עם נייר אפייה, לשמן אותם ולאפות בתנור עד להזהבה משני הצדדים (כמו שניצלים רגילים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 23% 10.8% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב