דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לחמניות במילוי בשר
פשוט ביס מושלם
  • הכנת המלית:
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון, לפורר עם מזלג ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 2 להוסיף את השום, הכוסברה והתבלינים, לערבב ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות.
  • 3 להניח את המילוי על מסננת על מנת להגיר את כל הנוזלים.
  • הכנת הבצק ואפיית הלחמניות:
  • 1 ללוש את כל מרכיבי הבצק למשך כ- 10 דקות (להוסיף את המים בהדרגה, לא תמיד צריך הכל).
  • 2 להתפיח את הבצק למשך כ- 45 דקות עד להכפלת הנפח.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 10 כדורים שווים, לפתוח כל כדור, למלא בכף גדושה מהמילוי, לסגור היטב ללחמניות עגולות ולהתפיח שוב כ- 45 דקות. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 4 למרוח את הלחמניות בביצה הטרופה, לפזר את השומשום ולאפות בתנור החם למשך כ- 20-25 דקות. מתקבלות לחמניות במילוי בשר שכולם יאהבו!
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 19% 19.5% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב