דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 322 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים לפרוסות של 1/2 את תפוחי האדמה ומטגנים כמעט עד שיהיו רכים.
  • 2 מניחים בצד את תפוחי האדמה וחותכים בצל לקוביות ומטגנים להזהבה.
  • 3 תוך כדי טיגון הבצל מערבבים את הביצים ומוסיפים מלח, פלפל ורצוי להוסיף גם כורכום ומעט מאוד כמון.
  • 4 מחזירים למחבת את הבצל ותפו"א המטוגנים, מוסיפים מעט כורכום ונותנים להם ביחד עוד דקה של טיגון ומשטחים על המחבת.
  • 5 לאחר מכן על המטוגנים שופכים את בלילת הביצים ומטגנים על אש נמוכה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף עוד כמון - זה נותן עוד טעם. טעים עם גבינה לבנה בצד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 30% 20.9% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב