דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית מטוגנת
כרובית עם פנקו
  • 1 לחתוך את הכרובית לפרחים.
  • 2 לצקת אותם לסיר מלא במים, להרתיח ולבשל אותם עד לריכוך.
  • 3 לקרר, להכין שתי צלחות - האחת בביצה טרופה והשנייה עם פירורי הפנקו מעורבב עם כל התבלינים והמלח.
  • 4 לחמם שמן בסיר עמוק, לטבול את הכרובית בביצה ואח"כ בפנקו ולטגן עד מצב של זהיבה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 56.5% 10.4% 25.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.57 (1.98 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב