מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 377 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
טעים וקל להכנה
- 1 מפזרים על תבנית אפייה מלח גס.
- 2 מערבבים את השמן עם כל התבלינים והמלח.
- 3 מעסים את העוף עם היד ברוטב שהכנו מתחת לעור ועל העור.
- 4 מסדרים את העופות על התבנית המצופה במלח הגס, מחממים תנור למקסימום (250 מעלות צלזיוס) ואופים כשעה עד שעה ורבע.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
26.1% |
73.5% |
0.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב