מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לשטוף את הפטריות (כ- 35 פטריות - 4 סלסלות), להוריד את הגזע ולסנן.
- 2 בקערה לשים בשר, ביצה, שמן רגיל (קנולה), פטרוזיליה קצוצה ויתר התבלינים ולערבב.
- 3 למלא כל פטריה בבשר.
- 4 להניח את הפטריות ועגבניות השרי בתבנית ולבזוק מעליהם שמן זית.
- 5 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות כחצי שעה (להרטיב עם הרוטב מדי פעם את הפטריות).
- 6 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
רצוי לבחור פטריות כמה שיותר גדולות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.5% |
35.3% |
34.8% |
21.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב