דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (15-20 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף טחון
  • 1 בקערה לשים את כל המצרכים ולערבב (את העגבניות לגרד על פומפיה דקה ואת הפטרוזיליה לקצוץ דק).
  • 2 יש לציין שהתערובת יוצאת די דלילה (אי אפשר לעשות כדורי קציצות בידיים).
  • 3 בתבנית סיליקון עם שקעים למלא בבשר.
  • 4 להכניס לתנור ל- 40-45 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם טחינה וירקות חיים.

ציוד נדרש: תבנית סיליקון שקעים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 38.4% 55.2% 5.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב