דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 486 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות עם פירות יבשים וערמונים
מנת פרגיות פשוט מנצחת
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה, להוסיף את הפרגיות החתוכות ולהכניס למקרר למנוחה של כחצי שעה-שעה לספיגת הטעמים.
  • 2 לטגן בשמן הזית את הבצלים עד להזהבה (בסיר שניתן לאפות בו גם בתנור), להוסיף את פלפל הצ`ילי ולצרוב. להוסיף את המשמשים המיובשים, השזיפים המיובשים והערמונים, ולבשל הכל ביחד למשך כ- 2-3 דקות.
  • 3 להוסיף את הפרגיות לסיר, לפזר בנדיבות את עלי התימין, לערבב ולהמשיך לבשל על הגז למשך כ- 5 דקות.
  • 4 לכסות את הסיר עם המכסה ולהעביר לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות. לערבב מדי פעם על מנת שהפרגיות תהיינה ספוגות ברוטב המטורף הזה.
  • 5 להוציא מהתנור ולשמור על הסיר מפני אלו המעוניינים לנשנש ישירות מהסיר!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה ניתן לפזר שומשום.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. זמן ההכנה כולל את זמן השרית הפרגיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 18.1% 32% 46.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב