דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת מסקרפונה ותפוחים מקורמלים
רולדה מושלמת לערב ראש השנה
  • הכנת הרולדה:
  • 1 מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף יציב. מערבבים את החלמונים עם השמן. מאחדים את בלילת החלמונים לתוך בלילת החלבונים בעדינות, מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים להקציף מספר שניות עד לקבלת לתערובת אחידה בעדינות על מנת לא לשבור את הקצף.
  • 2 מעבירים את התערובת אל התבנית של התנור המרופדת בנייר אפייה משומן, משטחים היטב בצורה שווה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 10-15 דקות.
  • 3 לאחר האפייה מניחים את הרולדה לקירור מכוסה במגבת נקייה, משחררים את נייר האפייה ומגלגלים את הרולדה בתוך המגבת.
  • להכנת התפוחים המקורמלים:
  • 1 במחבת מניחים את כל המרכיבים ומבשלים עד לקרמול ועד שהנוזלים מתחילים להצטמצם (כשהתפוח הופף לחצי שקפקף - זה מוכן!).
  • 2 מניחים לקירור.
  • הכנת קרם הוניל-מסקרפונה:
  • 1 מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קרם.
  • הרכבת הרולדה:
  • 1 לאחר קירור הרולדה מורחים מעליה ריבת חלב (לא חובה בעיקרון - אבל מוסיף המון!), ומעל את קרם המסקרפונה בצורה אחידה.
  • 2 מפזרים את התפוחים המקורמלים ומגלגלים בעדינות מהצד הקצר יותר של הרולדה.
  • 3 מקררים היטב, חותכים את הקצוות ומגישים רולדת וניל ותפוחים מושלמת!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט מעל בקרם וניל ותפוחים.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 31.2% 7.6% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב