דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פטריות
פשטידת פטריות וגבינות
  • 1 חותכים את הפטריות הטריות לריבועים, ואת הפטריות מקופסא חותכים דק דק.
  • 2 מטגנים את הבצלים הקצוצים בשמן על אש בינונית, במידת הצורך אפשר לטפטף מעט מים ולערבב. מטגנים עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות הטריות, מטגנים מס` דקות, מוסיפים את הפטריות מקופסת השימורים ומטגנים עוד 2 דקות. לאחר השחמת הבצלים מוסיפים את קוביית הבזיליקום הקפואה, מערבבים עד להמסה ומניחים בצד להתקרר.
  • 3 בקערה עמוקה מערבבים את הגבינות, הביצים, התבלינים, הקמח ואבקת המרק לפי הצורך. מוסיפים לקערת הגבינות את הבצל המטוגן והפטריות.
  • 4 משמנים תבנית עגולה (גודל פאי רגיל או חד פעמית עגולה) במרגרינה, מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40-50 דקות עד להשחמה. מתקבלת פשטידת פטריות טעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לפשטידה גם כרובית.

ציוד נדרש: תבנית בגודל פאי רגילה או חד פעמית עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 21.7% 36.2% 38.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב